Villa Magdalena achteraanzicht

Villa Magdalena

In Villa Magdalena ervaar je de luxe van een persoonlijke aanpak en kom je terecht in een schitterende villa in koloniale stijl aan de rand van de stad Eeklo. Ideaal als uitvalsbasis tussen Gent en Brugge. Maar eigenlijk ook de gedroomde startplek om nader kennis te maken met de landschappelijke pracht die de stad Eeklo omringt.

Wat een ligging

Net buiten de stad in een groene long logeren want het is hier echt relaxen in de grote parktuin met vijver. Je hoeft de tuin niet te verlaten om een hele namiddag te zonnen en te genieten. Maar een half uur later loop je in Gent op de Korenmarkt of wandel je in het middeleeuwse Brugge. Ben je een fietser? Vraag naar de fietsknooppuntenkaart van het Meetjesland en in elke windrichting kan je zelf een prachtige tocht uitstippelen. Ben je fervent wandelaar? Op het Wandelnetwerk Meetjeslandse Bossen teken je zonder probleem een tocht uit die je kennis laat maken met de Lembeekse Bossen of provinciaal domein Het Leen. Een fiets huren kan bij Villa Magdalena en er is ook een veilig afgesloten fietsberging waar je de elektrische fiets kunt opladen. Ook de elektrische auto wordt verwend, er is een universele laadpaal.

Comfortabel verblijven in stijl

Er zijn vier suites en in totaal tien bedden. De suites stralen rust uit. Er werd gekozen voor natuurlijke kleuren en het verder trekken van de koloniale elementen in het stijlvolle interieur. Hoogwaardige bedden en anti-allergiematrassen zijn voorzien. Er is flatscreen TV, gratis en snelle wifi en een goed uitgeruste badkamer met luxueuze toiletartikelen. Alles bij de hand om voluit te relaxen. Er is ook de loft waar je een ruim privé terras met zithoek ter beschikking hebt (met zicht op vijver en tuin). Ook in de familiesuite is er een gezellige zithoek gecreëerd.

Villa Magdalena InterieurInterieur bij Villa MagdalenaLogies Villa Magdalena

Een authentieke Citroën C4 uit 1932

Paradepaardje van Villa Magdalena is de authentiek en echt enige Citroën C4 uit 1932. De automobiel voert je terug naar de tijd van de pioniers en een oldtimerritje door het Meetjesland kan een optie zijn om jouw Villa Magdalena-ervaring nog een extra toets te geven. Vraag naar de verschillende arrangementen die aangeboden worden.

Villa Magdalena met authentieke citroënVilla Magdalena met authentieke citroën

Wat een ontbijtbuffet!

Ook het ontbijt is een troef voor dit verblijf. Je ontbijt aan de lange gastentafel of op het terras. Geniet van de diverse broodsoorten, de croissants, het overheerlijke beleg, huisgemaakte confituren, granola, fruit, yoghurt, koffie en thee. Vers geperst fruitsap? Graag! Of een gebakken eitje? Liever gekookt? Komt eraan! Koffie of thee overdag in het salon? Ook dat is maar een woord. Geweldig genieten dus.

Bovendien is Villa Magdalena ook lid van Glutenvrij Meetjesland en dus heel goed op de hoogte van voedingsintoleranties. Geef jouw gezondheidswensen aan. Er wordt rekening mee gehouden!

Logies Villa Magdalena ontbijtOntbijten bij Villa MagdalenaLogies Villa Magdalena

Contact

Logies Villa Magdalena

Naar top