UiTPAS

UiTPAS Meetjesland is: een spaarkaart...

Met UiTPAS Meetjesland spaar je bij elke deelname aan vrijetijdsactiviteiten punten. Dat kan bij alle aangesloten organisatoren .

Spaar je punt door je kaart te scannen aan de zuil in de foyer, op de avond van de voorstelling.

...én een voordeelkaart

Ruil je gespaarde punten in tegen mooie vrijetijdsvoordelen zoals kortingen, gratis drankjes of tickets,...

Zo kun je in Cultuurhuis Herbakker in ruil voor 10 punten gratis naar de film, en krijg je voor 15 punten een cultuurbon van 8 euro cadeau! Ruil je punten aan de balie, of bij het STIP in de bibliotheek.

Je vindt hier alle voordelen 

Voor wie?

  • Iedereen kan een UiTPAS Meetjesland kopen.
  • Iedereen kan punten sparen en omruilen.
  • Voor je UiTPAS Meetjesland betaal je eenmalig € 5.
  • Kinderen en jongeren tot 26 jaar betalen slechts € 2.

Die aankoopprijs haal je er zo uit: je krijgt immers een aantal voordelen die je onmiddellijk kan opnemen, de zogenaamde welkomstvoordelen. Zo kun je gratis of met een stevige korting deelnemen aan bepaalde vrijetijdsactiviteiten en dat zonder ook maar één punt gespaard te hebben! 

Heb je een beperkt inkomen?

Dan kun je een UiTPAS Meetjesland met kansentarief aanvragen. Daarmee spaar je niet alleen punten, maar geniet je ook van 75% korting . Voor een ticket dat je normaal € 10 kost, betaal je nu € 2,50. Bestel hiervoor op voorhand je ticket, afhalen en betalen doe je de dag van de voorstelling aan de kassa op vertoon van je UiTPAS. Wil je weten of je in aanmerking komt voor een pas met kansentarief, surf dan naar www.uitpasmeetjesland.be/kansentarief of spring binnen in het Sociaal Huis.

Je kan ook online tickets bestellen met je UiTPAS Meetjesland met kansentarief. Vóór je online je tickets bestelt, kom je naar het STIP of het Sociaal Huis. Op vertoon van je UiTPAS met kansentarief ontvang je een code die je zal gebruiken bij het online bestellen: door die code wordt automatisch het juiste tarief aangerekend. UiTPAShouders met kansentarief die vorig jaar al een code hebben aangevraagd, hoeven dit niet opnieuw aan te vragen. 

Verkooppunten in Eeklo

  • STIP/Bibliotheek, Molenstraat 36
  • Stadskantoor, Industrielaan 2
  • Sociaal Huis, Zuidmoerstraat 136
  • Stadhuis, Markt 34

Ontdek wat er in regio Meetjesland te beleven valt!