Eeklove

Wandel online door de shoppingstraten van Eeklo. Wat vind je bij ons, waar liggen we, wat zijn onze openingsuren en hoe maken we jouw ervaring nét anders dan elders? Leer ons op deze facebook- en instagrampagina kennen. We kijken alvast ook naar jou uit. #Eeklove

Project aangestuurd door de Economische Raad Eeklo. Met steun van de stad Eeklo.


NIEUWS:

BELANGRIJKE SUBSIDIE VOOR EEKLOSE ECONOMIE ZET DE EEKLOSE HANDELAARS IN DE SCHIJNWERPERS.

Voor het tweede jaar op rij kent het stadsbestuur een belangrijke economische subsidie toe aan een initiatief van de Economische Raad dat de Eeklose handelaars op een zeer professionele manier in beeld brengt. Dit initiatief, dat de naam Eeklove meekreeg, is echt bijzonder omdat het idee en de uitvoering berust bij onze Eeklose handelszaken zelf. Als dat niet van ondernemerschap getuigt!

Eeklove is een werk van liefde, voor stad Eeklo maar vooral voor wat onze stad allemaal te bieden heeft. Het wordt gesmaakt door de Eeklonaars en onze bezoekers, maar vooral ook zeer gewaardeerd bij onze Eeklose handelaars die de meerwaarde ervan in hun zaak ondervinden.

Al meer dan een jaar zet Eeklove de Eeklose handelaars in de schijnwerpers met prachtige foto’s op verschillende sociale media. Dit jaar willen ze hun werkgebied nog uitbreiden en nog meer handelaars bereiken en promoten, een initiatief dat Stad Eeklo alleen maar kan toejuichen.

Daarom is een nieuwe overeenkomst met de Economische Raad goedgekeurd zodat ook het komende jaar onze handelaars in the picture gezet worden op verschillende sociale media. Eeklove kan rekenen op een belangrijke financiële ondersteuning van 25.000 euro bovenop de toegekende subsidie van 10.000 euro door Provincie Oost-Vlaanderen. Deze subsidie, in totaal 70.000 euro in 2 jaar tijd en zowat de hoogste die door de stad Eeklo toegekend wordt, moet onze Eeklose economische activiteiten een digitale boost geven. 

We zijn er zeker en vast van overtuigd dat hun werk en passie u ook de komende maanden zal opvallen op onder meer facebook en instagram.