Camperplaats De Jachthaven

Op één van de mooiste en gezelligste plaatsjes van Eeklo, De Jachthaven, vind je de camperplaats. De camperplaats biedt 12 gratis plaatsen, weliswaar zonder voorzieningen.

Reglement

De camperparking is gereserveerd voor kampeerwagens. Overnachten is toegestaan. De maximale verblijfsduur is 72 uur. Meld je bij aankomst aan door de QR-code op één van de borden op de camperplaats te scannen en je nummerplaat in te geven. 

Het is verboden om grijs of zwart water te lozen. Afval kan gedeponeerd worden in de afvalcontainer op de parking van de Taverne De Jachthaven, de sleutel kan worden opgehaald bij de uitbaters. Kampeergedrag is niet toegestaan. Respecteer de plaats en de omwonenden en hou de doorgang naar taverne De Jachthaven ten allen tijde vrij. 

De stad is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen of incidenten. 

In de buurt

Na aanmelden kan je in de online app meer informatie bekomen over activiteiten, wandelroutes, bezienswaardigheden en events in Eeklo. Ook op onze toeristische website visit.eeklo.be vind je veel informatie terug. Zo organiseert stad Eeklo een wekelijkse markt in het centrum van de stad op donderdag van 8.00 uur tot 12.30 uur. 

Aanmelden

Meld je bij aankomst aan via de QR-code op de borden op de camperparking of surf naar eeklojachthaven.camprea.org

Naar top