B&B Villa De Keyser

Gastvrijheid met de nodige privacy

B&B Villa de Keyser bied je een thuis weg van huis. Wim en Ines ontvangen jullie met open armen. Zij zorgen voor een thuisgevoel, met de nodige privacy. Zo krijg je toegang tot het appartement via een aparte ingang en beschik je over een eigen parking. ‘s Morgens wordt er steeds ontbijt voorzien, instant vakantiegevoel.

Kamer bij Villa De KeyserKamber bij B&B Villa De KeyserVilla De Keyser

Comfortabel genieten.

De B&B is uitgerust met een eethoek voorzien van een kleine koelkast en keukengerei. Daarnaast kan je uitrusten in de zithoek met digitale tv (incl. Netflix). Doorheen het appartement is er gratis WiFi. De aparte slaapkamer is uitgerust met linnengoed en in de badkamer vind je een douche, badjassen en gratis toiletartikelen.

Begin de dag goed met een lekker ontbijt, dit volledig op jouw maat. Volgens jouw wensen en goesting stellen Wim en Ines jullie een ontbijt op maat samen, waarbij streekproducten een grote rol spelen.

Heb je fietsen mee? Dan stal je deze gewoon veilig binnen. Ideaal om ’s ochtends na een smakelijk ontbijt één van de talloze fietstochten die Eeklo en het Meetjesland rijk is, aan te vatten.

Centrale ligging

B&B Villa De Keyser is gelegen in het centrum van Eeklo, de lekkere restaurantjes, gezellige cafeetjes en leuke winkeltjes op en rond de markt van Eeklo liggen op een boogscheut wandelen van jullie verblijf.

De E34, van waaruit je de kunststeden Brugge, Gent en Antwerpen zeer vlot en gemakkelijk bereikt, ligt op 7 minuutjes rijden. Ideaal om cultuur op te snuiven in één van de kunststeden. Ook de kust en Zeeuws-Vlaanderen bereik je op een half uurtje rijden.
Kom je liever met het openbaar vervoer? Dan vind je trein en busverbindingen op wandelafstand van het logies.

Detail decoratie Villa De KeyserDetail bij Villa De KeyserB&B Villa De Keyser

Contact

B&B Villa De Keyser